Home خبر باید ها و نباید ها(۲)

باید ها و نباید ها(۲)

14
0
روند فکری انقلاب سبز
باید ها و نباید ها(۲)
سادات تاریخ انکار ناپذیر تغییر
انقلاب سبز ؛ فریادی برای تغییر
در متن قبلی به دو نکته اساسی با تأسی از نص صریح قرآن اشاره شد.
اول : اینکه هیچ تغییری بدون عزم خود انسان و جوامع به وجود نخواهد آمد.
دوم اینکه: پس منظر هر نوع مشکل و عقب ماندگی، بر میگردد به عوامل اندرونی.
سادات در طول تاریخ همیشه سردمدار و پرچمدار حرکت های بزرگ و انقلابی بوده اند. در این شکی نیست و نمی توانند آن را در نگرش های کور تعصبی قومگرایانه پنهان سازند. وجود و حضور تشیع در افغانستان مرهون زحمات بزرگان سادات است .
این مهم این را میرساند که ما از ریشه و بنیه تغییر در سطح جامعه برخوردار بودیم و حتی اولین تشکیل سیاسی تحت عنوان شورای اتفاق نیز به رهبری مرحوم و مجاهد وارسته آیت الله بهشتی (ره) شکل گرفت گرچه در این مسیر استخبارات بیرونی وامدار این انقلاب شد و عوامل نفوذی خود را شکل داد که تا کنون همان عوامل تحت نام حزب وحدت یا همان سازمان نصر تلاش دارند که میدان دار جامعه تشیع باشند.
در مبارزه با حزب کمونیست و سرنگونی آن نظام نیز بزرگانی چون ستر جنرال سید حسین انوری ، سید جگرن و … میدان دار مبارزات سخت و نفس گیری بودند که دلاوری ها و شجاعت آنها زبان زد خاص و عام است.
در حکومت مجاهدین و طالبان نیز مهم ترین مبارزات و پاسبانی از ارزش های شیعی را بزرگان سادات با خود داشتند از صدراعظمی حکومت مجاهدین تا نقاط کلیدی حکومت مجاهدین در رهبری بزرگان سادات شکل گرفت .گرچه فتنه گران از دریچه قومی، همیشه تلاش در خلق بهتان ها و تهمت ها را نمودند اما کافی ست با دقت و به دور از تعصب تاریخ را آگاهانه ورق زد.
در نظام دموکراسی و مردم سالار پس از اجلاس بُن بازهم بزرگان سادات خوش درخشیدند . شهید والا مقام سید مصطفی کاظمی چنان خوش درخشید که حریفان داخلی تاب و تحمل حضور او را نیافتند و
وی را به شهادت رساندند. در همین حال حوزه غرب افغانستان به دست مرحوم ستر جنرال الحاج سید حسین انوری(ره) به روی شیعیان باز شد و با صلابت و ایستادگی ایشان تشیع در هرات به عنوان یک کتله انکارناپذیر در حکومت محلی جای گرفت . واقعیتی که هیچ تاریخی آن را انکار نمی تواند و سنگ سنگ هرات شاهد ایستادگی مرحوم انوری در مقابل فتنه های قومی و مذهبی در مقابل شیعیان است.
سادات تاریخ مبارزاتی بی شماری را برای تغییر در سطح جامعه و نوع انتخاب نظام داشته است و حتی در مقبولیت نظام حاکم وقت یکی از مهم ترین عناصر سیاسی به شمار می رفته است.
در انتخابات گذشته ریاست جمهوری نیز، بر کسی پوشیده نیست که آرای سادات در حمایت از نظام جمهوری و دموکراسی کم نظیر بل بی نظیر بوده است. نزدیک به چند صد هزار رای سادات در حمایت از نظام جمهوری استعمال شد.
حال کشور در نقطه حساسی قرار دارد ، تقابل بین دو نگرش سیاسی تحت عنوان جمهوریت و امارت شکل گرفته است اما در این بین سادات به عنوان محور وحدت و نقطه تمرکز حمایتی از مردم بنا به دیدگاه های سخیف قومی از معادلات پس زده شده است.
این واپس زدگی سیاسی قطعا به نفع هیچ نظامی که در آینده سیاسی افغانستان دخیل خواهد بود تمام نخواهد شد.
حکومت می باید این مهم را مدنظر بگیرد که سادات به خصوص سادات تشیع جز انکار ناپذیر و تاثیر گذار جامعه است که در این بین می تواند نقش بسزایی را در تامین صلح ایفا کند در غیر آن طرف های درگیر جنگ در کشور به هیچ وجه به صلح دایمی دست نخواهند یافت.
جوانان سادات بیش از گذشته عزم خود را برای یک حرکت بزرگ راسخ کرده و از خطوط قرمز حیثیتی و منافع علیای مردمی خود دفاع خواهند کرد.
سادات معزز؛
بنابراین انسجام درونی ما در حال شکل گرفتن است و به زودی راهکارها و برنامه های پیش رو را با شما در میان خواهیم گذاشت.
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی ، همه بر می خیزند

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here